D-Max =
Magnus, Ellinor och Peter

Vi gör ingen skillnad på proffsigt och personligt. För oss hänger det ihop. Vi är proffs på det vi gör, och för att du ska få ut så mycket som möjligt av det krävs personliga kontakter. Svårare än så är det inte.

Peter har jobbat med grafisk produktion ”hela sitt liv”. Magnus, eller Mange, som många kallar honom, likaså – även om det blir några färre år jämfört med Peter. Ellinor är klippan som står för mycket av kundkontakterna och ser till att allt kommer dit det ska, och på rätt tid.

Vi finns alltid till hands. När du ringer, så svarar vi. Och startsträckan är kort för vi har alla koll på de projekt som är på gång.

Vi förstår våra kunders problem och behov. Det gör att vi både kan säga ”Absolut, det fixar vi” och ”Du har inte tänkt på att man kan göra så här istället?”.

Utmana oss! Nyligen ringde en kund som ville ha en logotyp på två meter i diameter som skulle sväva fritt. Det fixade vi, bland annat genom att busa lite med klar plexi. En vepa som liksom fortsätter från entrén, upp via scengolvet och vidare på väggen med en logotyp som lyser – kan ni fixa det? Ni har 24 timmar … Det gick, och det blev riktigt häftigt.

Vi tror att ditt event är för viktigt för att trilla mellan några digitala stolar eller komma bort på något lastfartyg. Ring oss och få personlig hjälp, helt enkelt.

Välkommen till D-Max!

Magnus, Ellinor och Peter

Här är vi

Magnus Stehlin
Magnus StehlinÄgare
Magnus har jobbat på D-max “alltid”. Eller i alla fall med grafisk produktion. Om det är någon som vet alla turer kring produkterna så är det han. Ingen utmaning är för svår och bli inte förvånad om du ser honom på kontoret innan någon annan vaknat.
Ellinor Stehlin
Ellinor StehlinFörsäljning & Produktion
Ellinor är klippan som kunderna gärna pratar med. Hon har jobbat på D-max sedan 2011. Med stor insyn i alla delar av processen ser hon till att allt kommer dit det ska, och på rätt tid.
Peter Grundström
Peter GrundströmGrundare
Peter startade D-MAX 1985 men är i stort sett född in i yrket med föräldrar som ägde ett tryckeri och systrar som drev reklambyrå. Det är alltså ingen underdrift att Peter har jobbat med grafisk produktion ”hela sitt liv”.

Det som sägs

”D-Max är fantastiska och levererar gång på gång trots att vi ofta är sena. Jag tror faktiskt att de aldrig missat en leverans!” 

Läs mer om vad Anna på Eventyr säger om D-max >>

ANNA HEDLUND, EVENTYR