”D-Max är fantastiska och levererar gång på gång trots att vi ofta är sena. Jag tror faktiskt att de aldrig missat en leverans!”

”I D-Max har vi en partner som kan vår produkt och våra önskemål mycket väl. De ger goda råd, och kommer med kreativa idéer och kostnadseffektiva förslag. De är leveranssäkra och trygga. De underlättar vårt jobb en hel del, helt enkelt.

Vi producerar material till stora event. Ofta många olika enheter som namnbrickor och program där det ofta är ändringar in i det sista. Och så en hel del specialproduktion. Jättestora vepor, folieringar av olika slag, tifo-skyltar, backdrops till scener m m. Det mesta i tryckväg, helt enkelt. Och D-Max levererar så himla bra att vi inte behöver någon annan tryckhjälp.

D-Max är fantastiska och levererar gång på gång trots att vi ofta är sena. Jag tror faktiskt att de aldrig missat en leverans! Och det är alltid hög kvalitet på det som de levererar. De är proffs på att lösa problem och hjälpa oss och styra upp saker.

När det är stressigt på alla andra fronter så är det skönt att jobba med några där man inte behöver dubbelkolla nånting. Det är tvärtom så att de ofta påminner oss om saker vi inte får missa.”

Anna Hedlund, eventbyrån Eventyr